پاسخ سوال

پاسخ پزشک سایت سلامتی 24 :

سلام و خسته نباشید خدمت شما همراه گرامی.
دوست عزیزم اگر دلیل انجام هیسترکتومی کامل شما، ابتلا به سرطان نبوده و در بررسی های شما شرایط پیش سرطانی دیده نشده باشه نیازی به انجام پاپ اسمیر ندارید.
در مورد باقی سوال هاتون هم، بله امکان ابتلا به اچ پی وی چه از نوع کم خطر و چه از نوع پرخطر حتی در صورت انجام هیسترکتومی وجود دارد اما زمانی که روابط شما و همسرتان در چهارچوب خانواده هست، جایی برای نگرانی وجود ندارد. اما اگر خیلی در این مورد نگران هستید می توانید تست پاپ اسمیر را به همراه اچ پی وی تایپ انجام دهید.

0
آیا پاسخ این سوال برای شما مفید بود؟ نظر ارزشمند شما ثبت شد
نظر خود را بنویسید

مشاوره پزشکی پیگیری و لغو نوبت