پاسخ سوال

پاسخ پزشک سایت سلامتی 24 :

سلام. با توجه به راديوگرافي ارسالي هردو دندان بايد به صورت جراحي خارج بشن. اما دو نكته مهم وجود داره. اول اينكه حتما CBCT يا همون سي تي اسكني كه براي دندانها تجويز ميشه تهيه بشه تا درمورد شرايط قرار گيري دندان پاييني در كنار عصب اطلاع كافي پيدا كنيم تا حين جراحي به عصب حس دهنده لب حداقل آسيب وارد بشه( گاهي آسيب گذرا و بي حسي تا مدتي اجتناب ناپذيره) دوم اينكه تمهيدات لازم براي بازسازي استخوان( با استفاده از پودر استخوان آماده و غشاء قابل جذب) در ناحيه جراحي در همون جلسه انديشيده بشه به سه دليل. اول اينكه دندان زيري دندان اصلي بوده كه بايد كشيده بشه و ممكنه بعدا تمايل داشته باشين با ايمپلنت جايگزينش كنين دوم اينكه با توجه به مورد قبل تنها دندان آسياب اين ناحيه دندان آسياب بزرگ( مولر) اول شما خواهد بود كه با توجه به ميزان كمبود استخوان فعلي بسيار آسيب پذير خواهد شد و با بازسازي احتمال مشكلات بعدي كمتر( و نه صفر) خواهد بود. سوم اينكه با كمك به باز سازي بيشتر استخوان ريسك شكستگي فك در اثر ضربات احتمالي آينده يا حتا حين جويدن غذاي سفت كمتر خواهد شد. لازمه توجه كنين حتا با وجود بازسازي با مواد جايگزين استخوان حداقل سه ماه و ترجيحا تا شش ماه از جويدن غذاي سفت حتي نانهاي سفت مثل سنگك خودداري كنين. و اينكه حتما به يك جراح فك و صورت مراجعه بفرمايين.مورد شما از سطح توانايي همكاران عزيز دندانپزشك عمومي ما سخت تر هست

1
آیا پاسخ این سوال برای شما مفید بود؟
نظر خود را بنویسید

مشاوره پزشکی پیگیری و لغو نوبت