سوالات پزشکی در دسته بندی زنان و زایمان
موضوع :

تفسیر آزمایش پاپ اسمیر و جوابدهی

باسلام..وقت بخیر...خانمی 29ساله هستم دوسال پیش زایمان سزارین و سرکلاژ دهانه رحم انجام دادم بخاطر رحم دو شاخ...بعد زایمان به دلایلی نرفتم تست پاپ اسمیر انجام بدم..این ماه انجام دادم وجوابش امروز گرفتم...آیا مشکلی وجود دارد چون خیلی تیک جلو هر نوشته هست؟!!!
پاسخ به سوال اصلی
پاپ را نفرستادید
پاسخ داده شده توسط : دکتر فروزان سیاوش موخر
دکتر فروزان سیاوش موخر
دکتر فروزان سیاوش موخر
زنان و زایمان
2 ماه پیش
-1
پاسخ
پاسخ به "پاپ را نفرستادید"
دوتا عکس فرستادم..
2 ماه پیش
گزارش نظر
پاسخ
پاسخ به سوال اصلی
التهاب شدید دارید ولی مقدار سلولهای بدست امده از دهانه رحمتون برای بررسی کافی نبوده بعداز درمان تکرار کنید خوشبختانه در همین مقدار سلولی که برداشته شده هیچ نوع  بدخیمی  و  نگرانی  وجود ندارد
پاسخ داده شده توسط : دکتر فروزان سیاوش موخر
دکتر فروزان سیاوش موخر
دکتر فروزان سیاوش موخر
زنان و زایمان
2 ماه پیش
1
پاسخ
پاسخ به سوال اصلی
خانم محترم  پاپ اسمیر  شما عفونت و  التهاب  و و کاهش کلونی سلول های t رو نشون میده ( که در عفونت های دارای استافیلوکوکوس و تریمونوژوناس و همچنین hiv بصورت شایع دیده می شود در حالی که در HPV و سفیلیس ( نیسیریا گونه را ) افزایش کلون های سلول های t رو داریم .
پس در توضیح مختصر شما دارای التهاب و عفونت داخل  واژن  که باید با یک انتی بیوتیک (   مترونیدازول   .آزیترومایسن (  کلیندامایسین  داخل واژنیال) استفاده شود و در با توجه به عدم تغییر شکل سلول ها و متاپلازی و رد احتمال HPV ترجیحا آزمایش 3 ماه بعد تکرار و مریض فالواپ شود و روش های ایده آل جلوگیری از بیماری جنسی بطور کامل آموزش داده شود ( برای اطلاعات بیشتر دکتر حیدری اردبیل )
پاسخ داده شده توسط : دکتر سعید حیدری
دکتر سعید حیدری
دکتر سعید حیدری
دکتری حرفه ای پزشکی
2 ماه پیش
1
پاسخ
پاسخ به "خانم محترم پاپ اسمیر شما عفونت و التهاب و و کاهش کلونی سلول های t رو نشون میده ( که در عفونت های دارای استافیلوکوکوس و تریمونوژوناس و همچنین hiv بصورت شایع دیده می شود در حالی که در HPV و سفیلیس ( نیسیریا گونه را ) افزایش کلون های سلول های t رو داریم . پس در توضیح مختصر شما دارای التهاب و عفونت داخل واژن که باید با یک انتی بیوتیک ( مترونیدازول .آزیترومایسن ( کلیندامایسین داخل واژنیال) استفاده شود و در با توجه به عدم تغییر شکل سلول ها و متاپلازی و رد احتمال HPV ترجیحا آزمایش 3 ماه بعد تکرار و مریض فالواپ شود و روش های ایده آل جلوگیری از بیماری جنسی بطور کامل آموزش داده شود ( برای اطلاعات بیشتر دکتر حیدری اردبیل )"
باتشکر بابت جوابتون...من امروز پیش متخصص زنان رفتم،گفتن هیچ مشکلی نیست.ملاک اصلی ما درپاپ اسمیر نبودن سلول های سرطانی هست..حتی دارو هم ندادن....التهاب گفتن هست ولی مهم نیست چون علائم مثلِ سوزش وخارش و ترشح ندارم!!!! چرا نظرات پزشکان باهم فرق دارد؟!!..استرس گرفتیم 
!!!...روش جلوگیری کاندوم هست چندین ساله..انتقال بیماری هست با این روش!؟
2 ماه پیش
گزارش نظر
پاسخ
سلام من یخ گذاری کردم بعد از پنج رو رابطه مقعد داشتم به نظرتون مشکلی نیست
2 ماه پیش
گزارش نظر
پاسخ
من دوساله جلوگیری ندارم  بعد عادت ماهیانم هر ماه سه چهار روز باسری شدن بعد عقب میفته وخون عادت ماهیانم سیاه ولخته و کشدار است داروهای زیادی از جمله کلومیفن لتروزول وامپول یخچالی استفاده کردم ولی هنوز حامله نشدم 6سال هم جلو گیری داشتم ازمایش پاپ اسمیرم هم فقط التهاب داشت  وقرص برا عفونت هم مترونیدازول شیاف وتیتینیدازول 500وکلونازول هم مصرف کردم نتیجه نگرفتم باید چکار کنم
1 ماه پیش
گزارش نظر
پاسخ

از شکیبایی شما متشکریم ...