دکتر نگار شیرخانی
9,250
اشتراک گذاری
زمینه فعالیت: دکتری حرفه ای پزشکی
متاسفانه نوبت دهی اینترنتی برای این پزشک فعال نمی باشد
هر زمان نوبت دهی اینترنتی فعال شد به من خبر بده

تسلط به سایر زبان ها

 

فرانسوی,

نظرات کاربران

عدم رضایت

سرفه

امتیاز ثبت شد

سوالات پاسخ داده شده توسط

  دکتر نگار شیرخانی

سلام
 کوتاه بودن قد به عوامل مختلفی بستگی داره مثلا سوء تغذیه، استفاده طولانی مدت از کورتون،بیماری های گوارشی،روماتولوژی ،قلبی،کلیوی،ریوی، کمبود هورمون رشد، بیماری های سندرمیک ژنتیکی خاص .یکی از مهم ترین عوامل که بیماری هم محسوب نمیشه ، کوتاه قدی خانوادگی هست به این معنی که والدین کوتاه قد هستند و فرزندان هم کوتاه قد می شوند.
برای درمان کوتاه قدی در درجه اول اگر بیماری وجود داشته که باعث آن شده باید درمان بشه، مثلا اگر علت کوتاه بودن بیماری کم کاری تیروئید باشه با درمان بیماری روند رشد که متوقف شده بوده دوباره از سر گرفته میشه و ادامه پیدا میکنه. اما افزایش قد فقط قبل از بسته شدن صفحه های رشد استخوان ها اتفاق میوفته و بعد از بسته شدن آن ها حتی در صورت استفاده از دارو یا برطرف کردن بیماری زمینه ای هیچ افزایش قدی ایجاد نمیشه. صفحه های رشد تقریبا تا دو سال بعد از به بلوغ رسیدن باز هستن و بعد بسته میشن. در پسرها معمولا تا ۱۸ سالگی بسته میشن. اما در بعضی موارد ممکنه تا ۲۰سالگی هم باز بمونن که در اون صورت مصرف دارو شاید به افزایش قد کمک بکنه. ولی این نکته خیلی مهمه که حتما باید تحت نظر متخصص غدد دارو مصرف بکنین که دچار عوارض داروهای رشد نشین
سلام
بیمار شما در درجه اول باید حتما معاینه بشن تا تشخیص درست گذاشته بشه براشون. اگر تب دارن باید حتما از نظر عفونت قسمت های مختلف بدن بررسی بشن . سابقه افسردگی دارن ، تشدید افسردگی که در این سن بسیار رایج هم هست میتونه باعث این شرایط باشه. دارویی مثل متیل دوپا اگر زیاد مصرف بشه سطح دوپامین بدن را بالا میبره . بالا رفتن دوپامین بیش از حد میتونه باعث به وجود آمدن حالت های توهمی در بیمار بشه ، در هر صورت باید حتما مراجعه کنید به پزشک تا مریض از نزدیک دیده بشن و معاینه دقیق انجام بشه
سلام
اسهال عادی و بدون عارضه نهایتا تا یک هفته رفع می‌شود. اسهالی که به مدت طولانی ادامه داشته باشه ممکن است به دنبال بیماری هایی مثل سند مو روده تحریک پذیر یا بیماری های دیگه باشه. در مورد اسید معده یا به اصطلاح ترش کردن روند درمان به این صورته که ابتدا داروهای ضد اسید برای یک مدت معین مصرف میشه و بعد از اون اگه از داروها جواب گرفته نشد باید اندوسکوپی انجام بشه. در مورد هر دو مشکلتون باید به متخصص داخلی مراجعه کنین تا بررسی بشین و درمان مناسب شروع بشه
مطالعات مختلفی روی گروه های سنی مختلف انجام شده که نشان می دهد بیهوشی عمومی مخصوصا در افرادی که در سنین میانسالی هستند ، باعث کم شدن حافظه «فوری »می‌شود و طبیعتا هرچه مدت زمان بیهوشی بیشتر باشد تاثیر روی مغز بیشتر می‌شود .به همین علت بهتر است از بیهوشی های غیر ضروری پرهیز بشه. اما در مورد عمل های درمانی بخاطر سودی که عمل به بیمار می رساند از این عارضه می‌شود چشم پوشی کرد. 
در صورت نداشتن مشکل زمینه ای مثلا بیماری های قلبی یا تنفسی ریسک مرگ و میر به دنبال بیهوشی بسیار ناچیز است
سلام
ویروس ایدز بعد از ورود به بدن شروع به تکثیر میکنه اما برای تشخیص دادن وجود ویروس در بدن باید مقدار لود ویروس در حد خاصی باشه. یعنی بلافاصله بعد از مواجهه به راحتی قابل تشخیص و پیگیری نیست و حتما باید مدت زمان مشخصی بگذره تا در بدن و با آزمایش قابل شناسایی باشه. برای آزمایش انتی بادی که نتیجه مقاومت بدن در مقابل ویروس هست، مدت زمانی بین ۲۳ تا ۹۰ روز در منابع معتبر در نظر گرفته شده.
با فرض مورد اطمینان بودن و دقیق بودن جواب های آزمایشگاهی که مراجعه کردین، زمانی که آزمایش دادین مناسب بوده و اگه مبتلا شده بودین تا زمانی که آزمایش دادین بیماری یا عدم بیماری کامل مشخص میشده . منفی بودن جواب انتی بادی و انتی ژن نشون میده که مبتلا نیستین. حتما از روش های پیشگیری مطمئن استفاده کنین و از سلامت شریک جنسی تون مطمئن بشین
سلام
افت دهان یک فرایند التهابیه و معمولا به علت فشار مزمن به یک نقطه خاص از مخاط دهان ایجاد میشه مثلا گاز گرفتن مکرر بافت داخل دهان که این مورد خود محدود شونده هست و نیازی به درمان خاص نداره؛ بعضی از بیماری های خود ایمنی هم می توانند سبب به وجود آمدن افت در دهان بشن که همراه با علایم فیزیکی دیگری هم هستن و توسط پزشک با معاینه و آزمایشات مختلف تشخیص داده میشن این مورد حتما باید پیگیری و درمان بشه .
زردی میتونه مربوط به مشکل در سیستم کبدی یا بعضی بیماری های خونی باشه ،در مورد زردی چشم ها اولا این نکته مهم هست که آیا واقعا زردی وجود داره؟زیر نور طبیعی سفید باید زردی دیده بشه اگر وجود داشت حتما مراجعه داشته باشین به متخصص داخلی معاینه کامل شکم انجام بشه و آزمایش مربوط به عملکرد کبد و زردی درخواست بشه
سلام. برای تشخیص دقیق مشکل شما باید حتما معاینه فیزیکی انجام بشه،رفلکس ها چک بشن، ته چشم با افتالموسکوپ معاینه بشه و بعد میشه‌ با کمک جواب mri تشخیص‌ گذاشت. حتی ممکنه بعد از معاینه دقیق مشخص بشه منشا علایمتون ،مشکل روان پزشکی هست ؛بعضی مواقع فشارها و استرس های روحی خودشونو در غالب مشکلات جسمی نشون میدن. 
چیزی که mri نشون داده چند نقطه تغییر سیگنال های مغز هستن در مکان هایی که غلاف دور اعصاب که باعث سرعت دادن به انتقال پیام عصبی داخل مغز میشن ضعیف شدن یا از بین رفتن.
برای نظر قطعی در مورد وضعیت بیماری شما ، حتما باید با متخصص مغز و اعصاب مشورت کنین، چه مشکل مربوط یه روان پزشکی باشه چه جسمی ، متخصص مغز ‌ و اعصاب میتونه بهترین راه درمان براتون شروع کنه.
علایمتون رو از اینترنت سرچ نکنین چون فقط باعث استرس بیشتر میشه. با جواب mri مراجعه کنید به متخصص مغز و اعصاب اگر مشکلی داشته باشین حتما تشخیص میدن
علایمتون رو از اینترنت سرچ نکنین چون فقط باعث استرس بیشتر میشه. با جواب mri مراجعه کنید به متخصص مغز و اعصاب اگر مشکلی داشته باشین حتما تشخیص میدن
عامل هپاتیت ب ویروس هست. این ویروس داخل مایعات بدن مثل خون و ترشحات جنسی وجود داره و یکی از راه های اصلی انتقال آن تماس جنسی هست. در افراد بالغ بعد از ابتلا ،این ویروس تمایل زیادی به مزمن شدن نداره و با درمان های ضد ویروس قابل کنترل هیت اما احتمال مزمن شدن هپاتیت نوزادی در صورت عدم تشخیص و درمان بلافاصله بعد از ساعت های اول بعد از تولد وجود داره. ناقل سالم به این معنیه که ویروس برای خود فرد بیماری ایجاد نمیکنه اما احتمال انتقال به بقیه همچنان وجود داره و حتی خطرناک تر هم میتونه باشه چون علامتی از بیماری دیده نمیشه ! حتما باید با متخصص عفونی مشورت کنید و آزمایش های اختصاصی بیشتری درباره انواع آنتی بادی های هپاتیت برای شما درخواست بشه. صرفا بالا بودن انتی بادی نشون نمیده که شما ناقل هستین یا نه و همون طور که گفتم باید انتی بادی های اختصاصی بیشتری بررسی بشن
سلام
ویروس ایدز از طریق تماس جنسی،انتقال خون،استفاده از سرنگ مشترک حاوی خون در افراد معتاد تزریقی و یا تماس مستقیم پوست آسیب دیده با ترشحات بدن بیمار مبتلا به ویروس مثلا خون بیمار منتقل میشه. ویروس بیرون از بدن انسان توانایی زنده موندن برای مدت طولانی نداره.
آزمایش ها و عکس هاتون کاملا سالمن!
مراجعه کنین به متخصص مغزو اعصاب از نظر درد های عصبی بررسی بشین
از شکیبایی شما متشکریم ...