دکتر رضا دهداب
15,783
اشتراک گذاری
زمینه فعالیت: رزیدنت تخصصی جراحی
متاسفانه نوبت دهی اینترنتی برای این پزشک فعال نمی باشد
هر زمان نوبت دهی اینترنتی فعال شد به من خبر بده
اطلاعات مطب
مطب 1 :
شماره تماس: 02126295213
نشانی: تهران مدرس شمال،ابتدای جردن ،خیابان گلستان،پلاک ۱۷ طبقه اول

تسلط به سایر زبان ها

 

فارسی, انگلیسی, آلمانی,

نظرات کاربران

عالی

سلام منم همین مکل دارم

سابسیژن انجام دادم نتیجه عالی

من کرونا دارم کدام رهنمایی

هنوزپیش دکترنرفتم نظری‌ندارم

هنوزپیش دکترنرفتم نظری‌ندارم

ژل لب تزريق كردم فوق العاده راضيم

تزريق لب انجام دادم كارشون عاليه فقط سخت نوبت ميدن

جاي سوختگي داشتم كه دكتر دهداب و دكتر اياز پيوند پوست واسم انجام دادن و خيلي بهتر شد

بعد از جراحي اسليو صورتم خيلي لاغر شده بود با فيلر برام اصلاحش كردن

لبم رو ژل زدم كارشون خوبه فقط نوبتاشون متاسفانه طولانيه

عالي،هم كارشون هم اخلاقشون كلي براي بيمارشون وقت ميزارن

من ديابت دارم براي تزريق ژل رفتم پيششون،بعد تزريق آزمايشام رو ديدن و خودشون مقدار انسولين من هم تنظيم كردن

لبم بخاطر تزريق ژل بد فرم شده بودن پيش ايشون ترميم انجام دادم و الان راضيم

8 ماه پیش ژل لب زدم فرم طبیعی و راضی ام،برای مشاوره هم واقعا وقت گذاشتن که واسه من خیلی مهم بود

بنده بدلیل کار در محیط کارخانه سرامیک دچار درد در قفسه سینه در دم بطور شدید ولی ب دفعات کم شدم ک طبق نظر دکتر دهداب مدام باید چکاو رو انجام بدم چون این محیط ها بسیار خطرناک برای ریه میباشند .

جای زخم روی سرم بود برام جراحی کردن و یه قسمتاییش هم مو کاشتن ،یه عمر اذیتم میکرد خدا سلامتتیتون بده دکتر

زاویه سازی

عالی هستن تو کارشون.ژل بینی تزریق کردم

برخورد خوبی با بیمار دارند و با حوصله کار خود را انجام میدهند

مشاهده نظراتبیشتر
سوالات پاسخ داده شده توسط

  دکتر رضا دهداب

عوارض بیماری کرونا بعد از بهبود

با سلام و خسته نباشید بنده برج ۴ سال پیش کرونا گرفتم و خوب شدم- ۵ ماه بعدش از یک بطری آب معدنی آب خوردم که قبل از اون یکی از دوستانم ازش خورده بود . دقیقا شب ش تب و لرز افتادم و از صبح خلط های سفید بی رنگ و چسبناک پیدا شد . بعد از حدود ۶ ماه همچنان درگیرش هستم آندوسکوپی معده انجام دادم و دکتر گفت شاید رفلاکس باشه و البته باکتری معده هم داشتم بهم امپرازول ۴۰ + فاموتیدین + اموکسی سیلین ۵۰۰ دادن که تا زمان مصرف خوب بودم اما وقتی قطع ش کردم دوباره تمام علایم برگشت و بعد از اون هرچقدر هم قرص های معده ام رو عوض کردم دیگه خوب نشدم و علایمم باهام موند این سری دکتر برام قرص اعصاب هم نوشته‌‌(‌در واقع اصلا عصبی نیستم) بجز خودم همون دوستم که از بطریش آب خورده بودم و با هم در ارتباط بودیم بعد از چند روز به علایم من دچار شده.. آزمایش مدفوع باکتری هم منفی بوده و دکتر به همین خاطر میگه دیگه بهت انتی بیوتیک نمیدم ... اب دهان زیاد دارم با یکم درد قفسه سینه ک به پشت کمرم هم میزنه با خلط چسبنده و بعضی شب ها تنگی نفس دارم-درصورت خوردن خیار و بعضی میوه ها بدتر میشم- حتی آب معدنی هم میخورم خلط میارم و اکثر قرص های معده روم جواب نمیده.... با توجه به علایمم میتونه باکتری و ویروس درمان نشده ای باشه و اصلا ربطی به معده نداشته باشه ؟ توصیه شما چیه تشکر ویژه

سلام خلط و ترشحات پشطحلق می تواند از منشا سینوس یا ریه باشد و رفلاکس هم می تواند سرفه ایجاد کند
اگر درمان رفلاکس و باکتری معده موفقیت امیز بوده (آزمایش مدفوع باید دو هفته پس از قطع تمام دارو ها انجام شود) می توان با عکس قفسه سینه وضعیت ریه ها را مشا هده کرد و در صورتی که شواهدی از عفونت نباشد علل عفونت ریه مطرح نیست،جهت بررسی علل تنگی نفس و درد قفسه سینه (سن بیمار ذکر نشده) بررسی قلبی نیز لازم است و در صورتی که علایم تنگی نفس واضحا به خوردن بعضی میوه ها مربوط باشد می توان از نظر حساسیت و آسم بررسی های بشتر انجام داد
قرص های اعصاب همیشه به معنی عصبی بودن فرد نیست گاهی بعضی علایم بیماری کاملا به دلایل سیستم اعصاب بروز میکنند و بیماری زمینه ای واقعا وجود ندارد
نا گفته نماند اگر درگیری کرونا شدید بوده ممکن است تا ماه ها علایم ریوی ادامه داشته باشد

سلام 
ازمایشات باید کامل تر باشد جهت راهنمایی
ایا ورم همراه با درد مفاصل مخصوصا صبح ها است ؟ 
با توجه به داروها تشخیص پزشک شما ظاهرا رماتیسم بوده
طیفی از بیماری های رماتیسمی می توانند باعث ایجاد درد مفاصل،ورم مفاصل و تخریب آنها در طولانی مدت شوند
البته علل دیگر ورم مچ پا می تواند بیماری های قلبی و یا نارسایی عروق پا و بسته شدن عروق عمقی پا باشد که در این موارد ورم بدون درد مفاصل می باشد که جهت ارزیابی انها معمولا سونوگرافی انجام می شود
کنترل بیماری های رماتیسمی بسیار مهم است و جهت جلوگیری از عوارض طولانی مدت داروها باید منظم مصرف شوند
جهت راهنمایی بهتر به فوق تخصص روماتولوژی مراجعه کنید

سلام بله با توجه به بيماري زمينه حتما توصيه مي شود 
البته اگر داروهاي شيمي درماني مصرف ميكنند بايد با پزشك خود حتما مشورت كنيد

سلام 
ريكتز بيماري دستگاه اسكلتي است كه با عدم توانايي كلسيفه شدن استخوان ها مشخص مي شود
ريكتز در اثر كمبود اوليه يا ثانويه ويتامين D ايجاد مي شود و جز در موارد محدود كمبود فسفات فاميليال با مصرف ويتامين D قابل درمان است
لطفا جهت بررسي وضعيت فرزند و مشخص شدن منشا كمبود و درمان مناسب هر چه سريعتر به پزشك مراجعه كنيد

با توجه به سن شما علت درد حاد كمر در اكثر موارد به علت كشيدگي ماهيچه، واسپاسم و در موارد كمي هنگام جابجايي وزنه سنگين پارگي ديسك ،در موارد نادر تر شگستگي مهره ها ،فشار به عصب سياتيك ، تنگي كانال نخاعي و...
اقدام اوليه استراحت كامل،استفاده از مسكن هاي ضد التهاب نظير ديكلوفناك،ضد اسپاسم (باكلوفن كه استفاده نموده ايد) مي باشد همچنين ورزش هاي فيزيوتراپي مناسب مي باشد
توجه داشته باشيد دردهاي ماهيچه اي خود به خود و با استراحت برطرف مي شوند اما اگر داراي علايمي نظير اختلال دفع ادرار و مدفوع و همچنين بي حسي و اختلالات حسي در ناحيه پاها شديد بايد سريعا به پزشك مراجعه كنيد

سلام 
آمار واكنش هاي حساسيتي بسيار كم است و با توجه به بيماري زمينه اي پدر شما خطر بيماري كرونا بسيار بيشتر از واكنش حساسيت احتمالي است به علاوه اينكه واكنش هاي حساسيتي كاملا قابل درمان است و با توجه به تمهيدات در نظر گرفته شده در محل تزريق،اينگونه واكنش هاي حساسيتي اگر شديد باشند فورا اقدامات درماني انجام مي شود

سلام 
بيماري تب مالت يا بروسلوز ميتواند در بعضي افراد در صورت عدم درمان كافي بازگشت كند يا در مواردي به صورت مزمن در بدن باقي بماند در حالي كه تست هاي تشخيصي منفي هستند،همچنين در اين بيماري احتمال عفونت دوباره وجود دارد
توجه داشته باشيد حتي در صورت درمان كامل بعضي علايم تب مالت ٢-٨ ماه جهت بهبود كامل زمان مي برد
اگر علارغم درمان كامل علايم شما يكسال باقي بماند تشخيص مزمن بيماري مطرح هست كه نيازمند بازنگري در روند درمان است
منظور از درمان صحيح مصرف به موقع و منظم انتيبيوتيك ها و استراحت و اقدامات حمايتي است
در صورت عدم مصرف صحيح انتيبيوتيك امكان ايجاد مقاومت انتيبيوتيكي وجود دارد

ابتلای مجدد به کرونا بعد از چه مدت امکان دارد؟

سلام، وقت بخیر با تشکر از توضیحات دقیق و مفید جناب دکتر رضا دهداب در پاسخ به سؤال قبلی ام، در حال حاضر علایم سرماخوردگی دارم، و با توجه به اینکه در رسانه‌ها گفته می‌شود فعلا هرگونه سرماخوردگی را هم کورونا تلقی کنیم، با توجه به شرایطم که ذیلا بیان می‌کنم چقدر احتمال دارد این وضعیت یک سرماخوردگی معمولی باشد: مدتی پیش خواهرم به دلیل سرفه‌های مکرر به پزشک مراجعه کرد، و در سی‌تی‌اسکن ابتلا به کووید19 و 20-10 درصد درگیری ریه برایش تشخیص دادند. کمی بعد (از حدود سه شنبه 7 اردیبهشت) من دچار علائم سرماخوردگی، همراه با سردرد و بدن درد و احساس کوفتگی شدم و بعد هم متوجه شدم که بویایی‌ام مختل شده. اوج این علایم حدود پنجشنبه 9 اردیبهشت (ده روز قبل) بود و بعد رفته رفته علایم کمتر و سرانجام کاملا برطرف شد (غیر از مورد بویایی، که البته آن هم تا حدی بهتر شده). از دیشب مجددا عطسه و آبریزش بینی دارم. با توجه به اینکه شرایط قبلی ظاهرا علائم کورونا بوده و برطرف شده، امکان دارد که در فاصلۀ چند روز مجددا بیماری برگشته باشد؟ چون مادرم 75 سال دارند و قرار است طی روزهای آینده واکسن بزنند، این مسئله برایم خیلی مهم است که شرایط من تا چه حد ممکن است برایشان خطرآفرین باشد. لازم به ذکر است که به دنبال تماس با خواهرم، مادرم هم در همان محدودۀ زمانی حدود ده روز الی دو هفته قبل علائمی مانند لرز و اختلال بویایی (خفیف تر از من) داشتند که الآن برطرف شده. از راهنمایی‌تان سپاسگزارم.

سلام
بسياري از اطلاعات كرونا هنوز به طور كامل براي پزشكان روشن نيست نظير همين ابتلا دوباره اما با توجه به سوش هاي مختلف ويروس كرونا كه اكنون شايع هستند احتمال ابتلا دوباره هست كه طبعا بستگي به پاسخ ايمني فرد دارد
لطفا هميشه هنگام ارتباط با افراد از ماسك همچنان استفاده كنيد و توجه داشته باشيد يك بار ابتلا به كرونا به معني ايمن شدن كامل در برابر اين بيماري نيست

سلام 
وجود خون در دهان مي تواند ناشي از بيماري هاي حلق و بيني،بيماري هاي ريه و شايع تر از همه بيماري هاي لثه باشد
اگر هيچ گونه علايم همراه نظير سرفه و گلو درد نداريد احتمال وجود بيماري لثه بيشتر است
قدم اول مراجعه به پزشك جهت بررسي وضعيت گلو و ويه مي باشد و بررسي شرح حال شما و علايم همراه 
در صورت نرمال بودن مراجعه به دندانپزشك
عفونت و التهاب لثه مي تواند خود را با خونريزي و بوي بد دهان نشان دهد و همچنين خوني شدن مسواك هنگام تميز كردن دهان
ادامه درمان در صورت عفونت لثه مي تواند شامل جرم گيري و جراحي لثه باشد

سلام 
احساس تكرر ادرار ممكن است علت هاي متفاوتي داشته باشد و تفاوتي بين افزايش حجم ادرار و احساس ادرار وجود دارد 
ايا شما فقط احساس ادرار داريد و مقدار ادرار هر بار كم است يا ميزان ادرار هم افزايش داشته ؟ 
بيماريهايي مثل ديابت،عفونت هاي ادراري،بيماريهاي پارانشيمي كليه و وجود سنگ و ... مي توانند از علت ها باشند
به شما توصيه مي شود به متخصص نفرولوژيست مراجعه كنيد 
اقدامات اوليه شامل ازمايش خون و بررسي پارامتر هاي كليوي و قند خون
ازمايش ادرار 
اقدام بعدي سونوگرافي جهت بررسي وضعيت پارانشيم كليه و مثانه و مجاري ادراري مي باشد 
با توجه به نتايج ازمايشات و شرح حال شما اقدام مناسب انجام مي شود
هر چند كرونا مي تواند باعث صدمه به كليه ها شود ولي شايع نيست و علت هاي ديگر پر ادراري محتمل تر هستند

از شکیبایی شما متشکریم ...