دکتر محمد مهدی حاتمی
17,159
اشتراک گذاری
زمینه فعالیت: فوق تخصص گلوکوم، فیکو، لیزر جراحی های گلوکوم، کاتاراکت و رفع عیوب انکساری ( PRK)
متاسفانه نوبت دهی اینترنتی برای این پزشک فعال نمی باشد
هر زمان نوبت دهی اینترنتی فعال شد به من خبر بده

بیمه های طرف قرارداد

 

با شرکت های بیمه قرارداد ندارند,

تسلط به سایر زبان ها

 

فارسی, انگلیسی,

ارزیابی کاربران

عالی

خوبن

برخورد عالی

عالی

دکتر خیلی خوبی هستند

سلام. آقای دکتر هر دو چشم پدر من را جراحی کردند و به دلیل ساکن نبودن در مشهد , چند بار به آقای دکتر ایمیل دادم , ایشان تمام ایمیلهای من را با دقت پاسخگو بودند . جراح حاذق و مسئول - موفق باشید .

معاینه ،متوسط

صبور مهربان آرام.وکاربلددر رشته کاریشون.عالی

عالی بود و با صبر و حوصله ویزیت میکنن

عالی بود

رفتار خوب و با آرامش

تغییر شماره عینک

با سلام ما از ایشون شناخت قبلی داشتیم و اگاهانه ایشون را انتخاب کردیم و فردا انشالله تو بیمارستان رضوی عمل اب مروارید داریم

فوق العاده

عالی

عالی

بنده چشمام خیلی درد شدید داشتم و قرمز میشد ک رفتم پیش آقای دکتر معینه کردن و لیزر زدن و خیلی خوب شدم کارشون عالیه

عالب

دکتر بسیار عالی تشخیص درست

بسیار عالی از اقوام ما خدمت ایشان عمل اب مروارید شدن پدر بنده هم با تحقیق خدمت ایشان عمل شدن و بسیار راضی هستند

مشاهده نظراتبیشتر
سوالات پاسخ داده شده توسط

  دکتر محمد مهدی حاتمی

با سلام‌. از روی MRI به تنهایی نمیشه قضاوت کرد. معاینه بالینی و تشخیص نوع دوبینی و اینکه عصب یا عضله  کار نمیکنه مهمتره. 
بنابراین توصیه میشه به چشم پزشک مجددا مراجعه کنید و در صورت نیاز ممکنه به متخصص مغز و اعصاب  شما رو ارجاع بدهند.
با سلام. بیماری پیگمنت دیسپرشن، در اثر آزادشدن رنگدانه در داخل چشم ممکنه باعث بالا رفتن فشار چشم بشه. میزان تبدیل گلوکوم بعد از 15سال، حدود 15 درصد است. یعنی 85درصد بیماران، دچار گلوکوم نخواهندشد. با این وجود، باید فشار چشم مرتبا کنترل شود و درصورت نیاز قطره های چشمی و حتی گاهی لیزر انجام شود. نیاز به کار خاص دیگری نیست.
تاثیر منفی روی چشم مدارد. یک قطره 5دقیقه قبل و یک قطره هم‌یک دقیقه قبل از تزریق. قرص استامینوفن کدئین
با سلام. تزریق داخل چشمی یکی از درمانهای بسیار موثر چشم پزشکی در همه دنیاست. البته طبیعتا دردناکه، میشه قبلش قرص مسکن بخورند و میشه قطره بیحسی ( انستوکائین) رو چنددقیقه قبل از تزریق مصرف کرد ولی بهرحال درد داره در حد چند ثانیه . ولی اثرات درمان بسبار خوبه. در نورد نیاز به تزریقهای مورر، از روی عکس به تنهایی نمیشه نظر داد و باید معاینه شبکیه بشوند.
بر کلوکوم تاثیری نداره. یک قطره 5 دقیقه قبل از تزریق و یک قطره هم یک دقیقه قبل از تزریق
سلام‌ بستگی داره به نوع استرابیسم و شدت اون .. ولی در کل، در اکثر موارد قابل جراحی هست و معمولا بهبودی قابل توجه خواهد داست. دوره بهبودی بعد از عمل حدود یک هفته است.
با سلام. در مورد شبکیه بدون معاینه نمیشه نظر داد، بستگی داره به محل و گستردگی مشکل شبکیه. لازمه مجددا به پزشکتون مراجعه کنید. ورزشهای سبک اشکالی نداره.
با سلام. در مورد شبکیه بدون معاینه نمیشه نظر داد، بستگی داره به محل و گستردگی مشکل شبکیه. لازمه مجددا به پزشکتون مراجعه کنید. ورزشهای سبک اشکالی نداره.
با سلام. خدا رو شکر که دوساله بهبود کامل دارید. میزان عود بستگی داره به اندازه اولیه تومور، اینکه تهاجم به بافتهای دیگه داشته یا نه و ... که خوشبختانه چون شما گفتید کاملا بهبود یافتید احتمالا درمان زودرس و به موقع انجام شده و احتمال عود اندک خواهد بود. مشاوره ژنتیک میتونه به شما کمک کنه هم در پیش بینی احتمال عود تومور، و هم در اینکه آیا ازنوع توارثی است یا نه؟ بهتره با یک متخصص ژنتیک مشاوره کنید.
سلام. اگر بینایی بطور کامل از بین رفته و حتی نور راهم درک نمی کنند، متاسفانه درحال حاضر در هیچ جای دنیا درمانی برای آن وجود ندارد.
سلام. لرزش گاهگاهی چشم ، چون از بچگی وجود داشته،  چیز خطرناکی نیست. و باید بهش عادت کرده باشید.
ولی اگر افزایش پیدا کرده، باید به دکتر مغزواعصاب مراجعه کنید.
با سلام. باید معاینه شوید و درصورت لزوم آزمایشات لازم انجام بشه تا نوع و علت افتادگی پلک معلوم بشه. بعضی مواردبا دارو درمان میشن. و بعضی موارد با جراحی.
از شکیبایی شما متشکریم ...