دکتر محمد مهدی حاتمی
20,492
اشتراک گذاری
زمینه فعالیت: فوق تخصص گلوکوم، فیکو، لیزر جراحی های گلوکوم، کاتاراکت و رفع عیوب انکساری ( PRK)
متاسفانه نوبت دهی اینترنتی برای این پزشک فعال نمی باشد
هر زمان نوبت دهی اینترنتی فعال شد به من خبر بده

بیمه های طرف قرارداد

 

با شرکت های بیمه قرارداد ندارند,

تسلط به سایر زبان ها

 

فارسی, انگلیسی,

نظرات کاربران

سلام بسیار عالی من سردردهای شدید و تاری دید شدید داشتم که با مراجعه به ایشون برطرف شد و حتی برای چکاپ شش ماه چشم پسرم به ایشون مراجعه میکنم

عالی

راضی بودم

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد بزرگ دکتر حاتمی عزیز استاد یک دنیا ممنونم از لطفت ومحبت شما شما با عمل چشم من دنیارو به من هدیه دادید خدا بهتون اجر و پاداش بیکران عنایت کنه سپاس

عالی

نظری ندارم

دکتر خیلی آلیه

بله

فوق العاده دقیق و باسواد هستن.

عالی

یکی از بهترین متخصص های کشورمان می باشد

عالی

عدم رضایت

خوبن

برخورد عالی

عالی

دکتر خیلی خوبی هستند

خیلی خوب

خیلی خوب

خیلی خوب

مشاهده نظراتبیشتر
سوالات پاسخ داده شده توسط

  دکتر محمد مهدی حاتمی

با سلام. بدون معاینه واقعا نمیشه اظهار نظر کرد. ولی کلا میشه کفت که کلوبوم شبکیه درمان خلصی نداره، و باید امیدوار بود که شدت کمتری داشته باشه و نقاط مرکزی دید رو درگیر نکرده باشه.
با سلام. التهاب شبکیه طیف وسیعی هز بیماریهای خفیف تا شدید را در برمی گیرید. بعضی از آنها با دارو بطور کامل برطرف میشوند. ولی اگر قسمت مرکزی شبکیه یعنی ماکولا را درگیر کنند امکان کاهش دید دائمی هم وجود دارد. علل مختلفی هم‌میتوانند باعث التهاب شبکیه شوتد از بیماریهای روماتیسمی گرفته تا میکروبی بنام توکسوپلاسموز، که احتمالا علت بیماری شما ممکنه باشه که معمولا با کوتریموکسازول درمان میشود.
با سلام. در صورت ضرورت و اورژانس بودن جراحی شکم، اشکالی نداره. البته نظر دکتر بیهوشی هم مهم است.
سلام. .متاسفانه شرح حال گویا نیست.
لکه خون داخل چشم گویا نیست،   خونریزی شبکیه و دلیل آن ؟  چون معمولا خونریزی شبکیه  علامت ظاهری نداره و ربطی به لکه خون روز اول نداره. عکسی هم که فرستادند مربوط به عصب چشمه که سالمه  و چیزی در مورد خونریزی شبکیه نشون نمیده. 
دلیل تجویز قطره بتامتازون رو هم نمیدونم.  شاید  تشخیص دیگری مد نظر چشم پزشکشون بوده.
بهرخال اینجوری و از راه دور و ردون معاینه، من نمیتونم کمکی بکنم. 
توصیه من اینه که به یه چشم پزشک دیگه مراجعه کنند.
پس دچار خونریزی خودبخود شبکیه شدید. اگر چند روزه مجددا تاری دید دارید ممکنه دوباره خونریزی کرده باشه. لذا لازمه دوباره مراجعه کنید و معاینه کامل بشید.
سلام. اگر آزمایشات کبد نرماله و بیماری زردی مطرح نیست،   احتمالا بخاطر رنگدانه های طبیعی موجود در ملتحمه است که گاهی کمی به رنگ کرم یا زرد دیده میشوند.
بهرحال خطر خاصی نداره و درمان خاصی هم نمیشه انجام داد.
با سلام. بیمارانیکه عصب چشمشون سالمه، بعد از عمل آب مروارید ، دید بسیار خوبی خواهند داشت. در مورد ایشون، با توجه به آسیب عصب چشم ها ( بخصوص چشم راست)، بعد از عمل آب مروارید، احتمالا مختصری دید بهتر خواهد شد. ولی توقع دید عالی نباید داشته باشید.
اگر آب مروارید زیاد هست، بهتره عمل کنند، بهرحال درصدی دیدشون بهترخواهدشد.
با سلام‌. از روی MRI به تنهایی نمیشه قضاوت کرد. معاینه بالینی و تشخیص نوع دوبینی و اینکه عصب یا عضله  کار نمیکنه مهمتره. 
بنابراین توصیه میشه به چشم پزشک مجددا مراجعه کنید و در صورت نیاز ممکنه به متخصص مغز و اعصاب  شما رو ارجاع بدهند.
با سلام. بیماری پیگمنت دیسپرشن، در اثر آزادشدن رنگدانه در داخل چشم ممکنه باعث بالا رفتن فشار چشم بشه. میزان تبدیل گلوکوم بعد از 15سال، حدود 15 درصد است. یعنی 85درصد بیماران، دچار گلوکوم نخواهندشد. با این وجود، باید فشار چشم مرتبا کنترل شود و درصورت نیاز قطره های چشمی و حتی گاهی لیزر انجام شود. نیاز به کار خاص دیگری نیست.
تاثیر منفی روی چشم مدارد. یک قطره 5دقیقه قبل و یک قطره هم‌یک دقیقه قبل از تزریق. قرص استامینوفن کدئین
با سلام. تزریق داخل چشمی یکی از درمانهای بسیار موثر چشم پزشکی در همه دنیاست. البته طبیعتا دردناکه، میشه قبلش قرص مسکن بخورند و میشه قطره بیحسی ( انستوکائین) رو چنددقیقه قبل از تزریق مصرف کرد ولی بهرحال درد داره در حد چند ثانیه . ولی اثرات درمان بسبار خوبه. در نورد نیاز به تزریقهای مورر، از روی عکس به تنهایی نمیشه نظر داد و باید معاینه شبکیه بشوند.
بر کلوکوم تاثیری نداره. یک قطره 5 دقیقه قبل از تزریق و یک قطره هم یک دقیقه قبل از تزریق
از شکیبایی شما متشکریم ...