دکتر سعیدرضا شهامی
44,637
اشتراک گذاری
زمینه فعالیت: نوار مغز، نوارعصب و عضله، هیپنوتیزم درمانی، تزریقات دیسپورت تحت گاید سونوگرافی، بلوک عصب تحت گاید سونوگرافی
پیام نوبت گیری مطب 1:
لطفا 15 دقیقه قبل از وقت تعیین شده در مطب حضور داشته باشید
اولین نوبت خالی از1401-06-21
اطلاعات مطب
مطب 1 :
شماره تماس: 05138421730 - 05138465942
نشانی: مشهد خیابان احمداباد، خیابان عارف6، ساختمان پردیس، طبقه همکف، واحد6، کلینیک هلیا
پیام نوبت گیری: لطفا 15 دقیقه قبل از وقت تعیین شده در مطب حضور داشته باشید
آدرس مطب 1 دکتر سعیدرضا شهامی

بیمه های طرف قرارداد

 

سلامت. خدمات درمانی. تامین اجتماعی. ارتش. کمیته امداد. بیمه کارافرین

تسلط به سایر زبان ها

 

فارسی, انگلیسی, عربی,

نظرات کاربران

عالی بودند

عالی

عالی بودن

عالی

به نظر بنده جدا از تخصص ایشون از لحاظ شخصیت بسیار استسنایی میباشد با بیماران همانند نزدیک ترین فرد خانواده رفتار و برای هر بیمار زمان میگذارند.

سلام واقعاً دکتر خوب و پیشرفته ای میباشد و من سال هاست که تحت نظر این دکتر بزرگوار هستم

عالی

خیلی عالی بود

یک جلسه با همسرم برای دیسک کمرشدیدآمده ایم دکتر خیلی وقت میزارن برای بیماروخوب راهنمایی میکنن..ولی دوباره وقت گرفتیم..فعلادرحال درمان هستیم

سردرد میگرن دارم آمپول تزریق کردن تا 2سال درد نداشتم دکتر شهامی خیلی عالی هستن

سلام آقای دکتر پدرمن حدود5سال قبل دیسک گردن عمل کردن وبعد از اون مشکل توی راه رفتن وحرکت اندام بدنشون بوجود اومده هرجا بردیم گفتن که پارکینسون گرفته میخواستم یک راهنمایی بکنید

عالی بسیار فهیم ومتخصص برعکس همکاران اعصاب که مشتریان شون وابسته میکنن به خودشون و مصرف دارو ایشون کاملا بلعکس عمل میکنن

واقعا کارشون درسته .عالی بود

پزشک خوبی هست

عالی

عالی

عدم رضایت

عالی

بسیار عالی

عالی

مشاهده نظراتبیشتر
سوالات پاسخ داده شده توسط

  دکتر سعیدرضا شهامی

سلام.ارادت.در این مورد حتما با پزشک جراح اعصابی که بیمار شما را جراحی کردند مشورت کنید.بدون دیدن تصاویر ام ار ای و معاینه بیمار قضاوت راجع به بهبود بیمار شما ممکن نیست.در خدمتم
درمان تشنج، انواع و علائم آن

آقای دکتر پدرم 77 سال سن داره . و این 2 سال به علت بیماری کرونا خونه نشین شده و دچار افسردگی و ضعف شد. تا اینکه 3 ماه پیش ظهر که خواب بود تشنج کرد. بردیم دکتر ، و قرص دپاکین 500 رو هر 12 ساعت 1 قرص شروع ب مصرف کرد. بعد از دو ماه شب مجددا تشنج کرد. رفتم دکترش و لوبل رو با دوز 500 به صورت 1 بعد 1.5 و بعد دوز 1000 رو هر 12 ساعت اضاف کرد همچنین شب ها دپاکین رو 1.5 قرص میخوره... زمانی که 1.5 قرص لوبل رو شروع کردیم. پدرمبه شدت سرگیجه پیدا کرد و بیشتر اوقات خواب بود. که تحملش برای ما و خودش سخت هس. برای همین روی دپاکین 1 درصبح و 1.5 در شب و همچنین هر 12 ساعت یه قرص لوبل 500 موندیم حالا میترسم داروها کم باشه و تشنج کنه الان تقریبا 27 روز از دومین تشنجش میگذره... دوز رو هم ک اضاف کنیم سرگیجه میگیره و حتی در حالت نشسته تعادل نداره... آیا داروی که باعث خواب و سرگیجه نشه وجود نداره برای چند روز قرص یونیماید 50 در کنار این دک قرص مصرف کرد که قطعش کردیم.لطفا راهنمایی کنید که چکار کنیم. میخوام پدرم هم تشنجش کنترل بشه و هم سرحال باشه

دارو را فعلا با همین دوز ادامه بدهند.برای کم و یا اضافه کردن دوز دارو حتما باید با پزشک خودتان مشورت کنید.چرا که ایشان هستند که مسلما از کیفیت تشنج،و ازمایشات شما مثل نوار مغز، خبر دارند.پیروز باشید.
سلام وارادت.سرگیجه بحث پیچیده ای است که نیاز به معاینه خودبیمار و تستهای اختصاصی خاص خودش را دارد.ام ار ای و سایر ازمایشات شما ظاهرا طبیعی است.لذا علل پرخطر سرگیجه در شما منتفی است.توصیه می کنم جهت معاینه و احتمالا انجام تستهای تخصصی سرگیجه به متخصص مغز واعصاب مراجعه فرمایید.
با سلام واحترام.بیمارشما نیاز به ویزیت نرولوژیست و بررسیهای تکمیلی بیشتری دارند.راجع به دارو بعد معاینه وبررسی تصمیم گیری خواهد شد.پیروز باشید.
باسلام واحترام.منطقی است که فعلا از داروی کلوبازام ۱۰میلی صبح وشب استفاده بفرمایید تا در اولین فرصت توسط پزشک خودتان ویزیت شوید.
با سلام.مراجعه فوری خیر ولی انجام ام ار ای در اولین فرصت مناسب توصیه می گردد.هرچند احتمالا علایم شما بیشتر با اضطراب قابل توجیه است.
سلام و وقت بخیر.با توجه به سابقه ضربه سر وسردرد و شرایط سنی ایشان منطقی است که سی تی اسکن سر انجام شود.به مراکز سی تی اسکن خلوت تر مراجعه کنید.
سلام‌ وارادت.جهت معاینه دقیق واحتمالا انجام مانور جهت درمان توسط پزشک به متخصص گوش وحلق وبینی یا اعصاب مراجعه فرمایید.
با سلام‌ وارادت.درحال حاضر تزریق سلول بنیادی نمی تواند مشکل پسر شما را حل کند.البته مطمعنا بزودی اخبار جدیدی راجع به درمانهای جدید خواهید شنید.امیدوار باشید.
با سلام واحترام.بطور کلی نتایج عمل باز بهتر ارزیابی می گردد.
از شکیبایی شما متشکریم ...