دکتر محسن مهدی نژاد کاشانی
101,308
اشتراک گذاری
زمینه فعالیت: ویزیت،نوار مغز،تزریق بوتولینوم جهت دیستونی و میگرن
پیام نوبت گیری مطب 1:
مدت زمان انتظار در مطب حدود ۱ ساعت
اولین نوبت خالی از1401-07-17
اولین نوبت خالی از1401-07-18
اطلاعات مطب
مطب 1 :
نشانی: مشهد بین وکیل آباد ۱۹ و ۲۱ ،ساختمان رضا، طبقه اول
ساعت کاری: از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 16:30 الی 21
شماره تماس: 05136090410
پیام نوبت گیری: مدت زمان انتظار در مطب حدود ۱ ساعت
آدرس مطب 1 دکتر محسن مهدی نژاد کاشانی

تسلط به سایر زبان ها

 

فارسی, انگلیسی

نظرات کاربران

خوبن

معمولی

عالی بابت خواب بودن دستهام

معمولی

ع

نخوابیدن شبانه

علائم افسردگی

برای حافظه ام

ام اس بسیار راضی هستپ

هر از گاهی قسمتی از سمت چپ سرم درد می‌گیرد ، باخوردن هر دوسه روز یک قرص آدولدکولت سر دردم خوب می‌شود ‌

مراجعه بخاطر مشكل كندى حركات پدرم

بیماری سرع

شروع علایم پارکینسون

عالی و صبور

نظردهی برای سی تی اسکن

عالی

سردرد

دکتر بسیار با تجربه و عالی

بیماری پارکینسون پدر

کمردرد

مشاهده نظراتبیشتر
سوالات پاسخ داده شده توسط

  دکتر محسن مهدی نژاد کاشانی

سلام.ام اس مطرح نیست.ولی پاسخ دقیقتر به معاینه هم نیاز داره
سلام.تشخیص علت کمردرد معاینه نیاز داره و سبکی سر معمولا عصبی است
سلام.اگر معاینه عصبی نرمال باشه،یافته های ام آر ای مهم نیست.اگر افسردگی دارند،بهتره اون درمان بشه
سلام.متاسفانه این بیماری فعلا درمان قطعی نداره
سلام.ام آر آی یافته نگران کننده نداره
سلام.ام آر آی یافته مهمی نداره.دوتا احتمال بیشتر برای شما مطرح هست.میگرن و یا سردرد وسرگیجه عصبی.لازمه باهاتون مصاحبه انجام بشه.من فعلا فقط میتونم بگم مشکلتون نگران کننده نیست.
سلام.احتمال قوی صرع میوکلونیک جوانان دارند که صرع خوش خیمی است و صدمه ای به مغز نمی زنه و اگر پرشها کامل ازبین رفته تا۵ سال بهتره ادامه بدین.البته این عدد انعطاف پذیره و پزشک بر اساس شرایط وبا مشورت خود بیمار تصمیم های متفاوتی میتونه بگیره.
سلام.کندی نوار مغز در نوزادان اهمیت نداره.وضعیت بالینی مهم هست.مغز در سنین پایین قابلیت ترمیمش بالاست
اکو داپلرشون خوبه.نیاز به شرح حال ازبیمار و ناظر حمله تشنج، برای تشخیص بیماری هست.
سلام.براساس این یافته ها نظر قطعی نمیشه داد که ام اس هست یا نیست،اساس تشخیص معاینه است.
از شکیبایی شما متشکریم ...